Mapa de Formació

Formacion200

A continuació es pot consultar el Mapa de Formació Nàutica de la Marina Alta l'objectiu del qual és exposar de forma unificada tota la formació existent en la comarca a nivell nàutic, tant reglada com no reglada. Es tracta de la informació relativa a la formació en esports nàutics i a la formació per al maneig d'embarcacions professionals i de recreació.

Les dades es poden consultar en format llista; classificats en funció del municipi, el tipus d'activitat nàutica i nom del curs que s'impartix.

Al realitzar una recerca, la web detalla en últim terme les dades de contacte de l'empresa o empreses que impartixen la dita formació.

D'una banda, els esports nàutics s'han classificat en els grups següents:

  • Activitats de vela: Catamarà i Vela. Es tracta d'activitats en la que es realitza un control de la dinàmica d'una embarcació propulsat només pel vent en les seues veles.
  • Activitats Subaquàtiques: Busseig, Apnea i Pesca Submarina. Es tracta d'activitats les quals la característica principal és que la major part del temps la persona que realitza l'activitat es troba submergida davall l'aigua
  • Activitats de Lliscament: Kitesurf, PaddleSurf, Surf, Wakeboard i Windsurf. Es tracta de lliscar sobre la superfície marítima amb ajuda o sense d'elements addicionals.
  • Activitats de Propulsió: Kayak, Piragua, Rem o Surfski. Es tracta de propulsar una embarcació sobre l'aigua per mitjà de l'ús de rems o pales.

D'altra banda, cal destacar que les empreses de formació de maneig de embarcacions oferixen cursos homologats per la Marina Mercant tant per a embarcacions professionals com per a embarcacions de recreació.

NOTA: Este mapa està elaborat segons les dades de les pàgines web que les empreses posen a disposició dels usuaris, si vol modificar qualsevol dada o donar-se de baixa, per favor faça la sol·licitud via Formulari de Contacte

caValencià