Mapa de Servicis

Mapa de Servicis Punt Nàutic Marina Alta creama activitats nàutica

Mapa de Servicios Punt Nautic Marina Alta creama actividades náutica
Servicios200

A continuació es pot consultar el Mapa de Servicis Nàutics de la Marina Alta l'objectiu del qual és exposar de forma unificada tots els servicis existents en la comarca a nivell nàutic. Es tracta de la informació relativa: les Marines i Ports, empreses relacionades amb ell manteniment, lloguer, venda o xàrter de embarcacions  i empreses que oferixen servicis esportius.

Les dades es poden consultar en format llista; classificats en funció del municipi, el tipus de servici i el detall d'estos servicis.

Al realitzar una recerca, la web mostra en últim terme el contacte de l'empresa o empreses que oferixen servicis concrets

D'una banda, la classificació Marines i Ports agrupa als Ports, Marines i Clubs Nàutics, es tracta dels espais de gestió pública o privada en els quals les embarcacions tenen el seu amarrament i realitzen operacions de càrrega, descàrrega, embarcament o desembarcament, etc. Hi ha certs espais que també oferixen un catàleg ampli de servicis extra: neteges públiques, aparcaments, restaurants, botigues, empreses esportives i més.

D'altra banda, la classificació Embarcacions unix a les empreses que oferixen servicis enllaçats amb el manteniment i posada al punt dels embarcacions, també a les empreses de lloguer, venda i xàrter. Al seu torn ací es classifiquen els centres de formació marítima que oferixen cursos per a obtindre les llicències i permisos de navegació.

Finalment la classificació Esports aglutina a les empreses el servici de les quals és la possibilitat de practicar esports nàutics. Estos poden desenvolupar-se en l'aigua, sobre l'aigua o davall l'aigua.

NOTA: Este mapa està elaborat segons les dades de les pàgines web que les empreses posen a disposició dels usuaris, si vol modificar qualsevol dada o donar-se de baixa, per favor faça la sol·licitud via Formulari de Contacte

Este Website utiliza cookies y/o tecnologías similares estrictamente necesarias para que el usuario obtenga una correcta navegación por el Website..

ACEPTAR
Aviso de cookies
caValencià