Política de privacitat

Política privacitat Punt Nautic Creama Marina Alta

Política privacidad Punt Nautic Creama Marina Alta

Política de privacitat web: https://www.nauticmarinaalta.org/

Titularitat:

Qui recull les dades?

El titular del lloc web https://www.nauticmarinaalta.org/, ara d'ara en avant Punt Nàutic, és el Consorci per a la Recuperació Econòmica i de l'Activitat de la Marina Alta, d'ara en avant CREAMA. Té el seu domicili social en carretera Dénia-Ondara, 2a rotonda, S/N. CP: 03700 Dénia (Alacant) i CIF: P5306302J.

Amb qui contactar?

Per a contactar amb CREAMA poden realitzar-ho mitjançant l'adreça de correu electrònic [email protected] També pot contactar mitjançant el telèfon +34 966 426 012.

Protecció de dades

En compliment de la Llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s'informa l'usuari, article 5 d'aquesta Llei, que les dades introduïdes en els formularis de contacte s'emmagatzemaran en fitxers automatitzats, propietat de CREAMA, als quals se'ls donarà el tractament estipulat per la Llei orgànica de Protecció de Dades.

Per què es recull les dades?

La finalitat del lloc web Punt Nàutic és informar del sector nàutic de la Marina Alta. Aquesta informació es podrà consultar en dos blocs, d'una banda el bloc empresarial, on es recull informació de les empreses comarcals amb serveis nàutics, marítims i esportius; i d'altra banda el bloc de formació, on s'exposa la informació de les empreses/entitats que al seu torn ofereixen formació a la Marina Alta. Per a poder transmetre una informació més detallada es pot requerir dades personals del/de la usuari/a, únicament per a respondre als seus dubtes, o preguntes d'una forma més específica.

A petició de l'usuari/a, se li podrà mantindre informat per mediació de newsletter de totes les notícies que es vagen actualitzant en el lloc web del Punt Nàutic.

En cap cas, es realitzarà cap cessió de les dades a altres entitats i tampoc els tractarà o destinarà a cap altra finalitat diferent a l'expressada.

Així mateix li indiquem que es conservaran mentre es mantinga la relació entre les parts per a mantindre aquesta informació sol·licitada, per a així complir amb les obligacions legals.

CREAMA es reserva el dret a modificar sense avís previ els continguts del domini, així com, els termes i les condicions d'aquest avís.

Com es pot exercir la renúncia?

Els titulars de les dades tenen el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seues dades. Poden realitzar la seua sol·licitud a través del telèfon a baix indicat, o bé, per e-mail o per correu ordinari, especificant clarament el motiu de la seua sol·licitud.

Telèfon: +34 966 426 012.

E-mail: [email protected]

Adreça: Carretera Dénia-Ondara, 2a rotonda, S/N. CP: 03700 Dénia (Alacant)

 

caValencià