El projecte experimental Punt Nàutic celebra el seu primer Focus Group

Amb l’objectiu d’aprofundir en la realitat nàutica i de posar en comú la demanda de perfils professionals sorgida de les entrevistes realitzades en les darreres setmanes; les oficines de serveis generals de CREAMA van acollir el dijous 14 de juny de 2018 una reunió conjunta de representants del teixit empresarial nàutic comarcal i del sector formatiu ( CDT, IES, CREAMA) . Durant dos hores es va debatir la importància d’oferir a la ciutadanía comarcal una formació adequada i estandaritzada tant a nivell de manteniment d’embarcacions com en tot alló referent als esports nàutics. També es va insistir en la formacio transversal com per exemple l’atenció al client, els idiomes o el coneixement del territori.
Per part dels empresaris nàutics es van oferir col·laboració mitjançant la cesió de les instal·lacions per a alumnes de pràctiques i per part de la vessant educativa van impulsar a les empreses a contactar directament amb els centres de formació i exposar-los les necessitats formatives. Ambdues parts van coincidir en la necessària creació d’una figura de prospecció que aglutine als professionals nàutics i que estiga a l’abast del empresariat.
Es va demanar també la implicació de l’administració local per tal de treballar conjuntament creant una nova visió cap a la nàutica, treballant per la qualitat del sector en tots el seus àmbits, potenciant el creixement de l’ocupació i en conseqüència de l’economia comarcal.

caValencià
es_ESCastellano caValencià