El projecte experimental Punt Nàutic celebra el seu primer Focus Group

El projecte experimental Punt Nàutic celebra el seu primer Focus Group.

Amb l'objectiu d'aprofundir en la realitat nàutica i de posar en comú la demanda de perfils professionals sorgida de les entrevistes realitzades en les últimes setmanes; les oficines de serveis generals de CREAMA acolliren el dijous 14 de juny de 2018 una reunió conjunta de representants del teixit empresarial nàutic comarcal i del sector formatiu (CDT, IES, CREAMA).

Durant dues hores es va debatre la importància d'oferir a la ciutadania comarcal una formació adequada i estandarditzada tant a nivell de manteniment d'embarcacions com en tot allò referent als esports nàutics. També es va insistir en la formació transversal com per exemple l'atenció al client, els idiomes o el coneixement del territori. Tant a nivell de manteniment d'embarcacions com en tot allò referent als esports nàutics.

Per part dels empresaris nàutics es van oferir col·laboració mitjançant la cessió de les instal·lacions per a alumnes de pràctiques. Per part del vessant educatiu, van impulsar a les empreses a contactar directament amb els centres de formació i exposar-los les necessitats formatives. Totes dues parts van coincidir en la necessària creació d'una figura de prospecció que aglutine als professionals nàutics i que estiga a l'abast de l'empresariat.

Es va demanar també la implicació de l'administració local per a treballar conjuntament creant una nova visió cap a la nàutica, treballant per la qualitat del sector en tots el seus àmbits, potenciant el creixement de l'ocupació i en conseqüència de l'economia comarcal.

 

caValencià