Qui Som

Els qui som Punt Nàutic formació serveis ocupació empre nàutica

Què és el Punt Nàutic?

El Punt Nàutic posa en comú tota la informació nàutica de la Marina Alta. D'una banda, des del punt de vista empresarial i d'altra banda des del punt de vista formatiu. El Punt Nàutic va establint sinergies entre tots dos vessants, amb la finalitat última d'impulsar la implementació d'una formació especialitzada que s'adeqüe a les necessitats del sector nàutic a la comarca.

Es tracta d'un projecte executat per el CREAMA en el marc de L'Acord Comarcal en Matèria d'Ocupació i Desenvolupament Local de la Marina Alta, i s'enquadra en el programa de projectes experimentals impulsat per LABORA. LABORA.

Antecedentes:

Pla "Avalem Territori"

Aquest Pla abasta la totalitat de la Comunitat Valenciana i se centra en el potencial particular de generació de llocs de treball de cada comarca. Una adequació de les polítiques d'ocupació al territori i a cada sector productiu, que permetrà la revisió del model actual del sistema valencià en xarxa. A la Marina Alta, aquest projecte s'emmarca dins de l'Acord Comarcal en Matèria d'Ocupació i Desenvolupament de la Marina Alta.

Diagnòstic Territorial de la Marina Alta (Novembre 2017)

Com a punt de partida d'este projecte, s'elabora el Diganòstic Territorial l'objectiu del qual és reflectir de manera detallada la situació actual de la comarca a nivell socioeconòmic, laboral, social i territorial, sempre tenint en compte les diferents zones que existixen dins de la comarca.

Projectes Experimentals (Desembre 2017)

El Programa de Projectes Experimentals sorgix arran de Diganòstic Territorial i ho ratifiquen els membres de l'Acord Comarcal en Matèria d'Ocupació i Desenvolupament de la Marina Alta junt amb els assistents al I Fòrum Ciutadà per l'Ocupació de la Marina Alta celebrat al setembre de 2017.

Estos projectes tenen com a objectiu aprofundir en el coneixement de la Marina Alta per a reforçar els servicis i accions dirigides a empreses, emprenedors i a persones parades amb dificultats per a la inserció al mercat laboral. Les línies d'actuació del programa al llarg d'aquest any (2018) seran tres:

Este Website utiliza cookies y/o tecnologías similares estrictamente necesarias para que el usuario obtenga una correcta navegación por el Website..

ACEPTAR
Aviso de cookies
caValencià