Qui Som

Qui som Punt Nàutic, formació servicis ocupació ocupació nàutica

Quienes somos Punt Nàutic, formación servicios ocupación empleo náutica

Què és el Punt Nàutic?

És un projecte experimental promogut per CREAMA dins del Acord Comarcal en Matèria d'Ocupació i Desenvolupament de la Marina Alta. Esta és una investigació que posa en comú tota la informació nàutica de la Marina Alta; per un costat des de el punt de vista empresarial i per un altre costat des de el punt de vista formatiu.

Antecedents

Pla "Avalem Territori"

Este Pla comprén la totalitat de la Comunitat Valenciana i se centra en el potencial particular de generació de llocs de treball de cada comarca; una adequació de les polítiques d'ocupació al territori i a cada sector productiu, que permetrà la revisió del model actual del sistema valencià en xarxa. En la Marina Alta, este projecte s'emmarca dins de l'Acord Comarcal en Matèria d'Ocupació i Desenvolupament de la Marina Alta

Diagnòstic Territorial de la Marina Alta (Novembre 2017)

Com a punt de partida d'este projecte, s'elabora el Diagnòstic Territorial de la Marina Alta l'objectiu del qual és reflectir de manera detallada la situació actual de la comarca a nivell socioeconòmic, laboral, social i territorial, sempre tenint en compte les diferents zones que existixen dins de la comarca.

Projectes Experimentals (Desembre 2017)

El Programa de Projectes Experimentals sorgix arran de Diagnòstic Territorial de la Marina Alta i ho ratifiquen els membres de l'Acord Comarcal en Matèria d'Ocupació i Desenvolupament de la Marina Alta junt amb els assistents al I Fòrum Ciutadà per l'Ocupació de la Marina Alta celebrat al setembre de 2017.

Estos projectes tenen com a objectiu aprofundir en el coneixement de la Marina Alta per a reforçar els servicis i accions dirigides a empreses, emprenedors i a persones parades amb dificultats per a la inserció al mercat laboral. Les línies d'actuació del programa al llarg d'aquest any (2018) seran tres:

caValencià
es_ESCastellano caValencià