Punt Nàutic inicia l'experiència pilot “SETMANA BLAVA”.

Punt Nàutic inicia l'experiència pilot “SETMANA BLAVA”.

CREAMA, a través del projecte PUNT NÀUTIC, amb motiu d'acostar la nàutica a la societat i fomentar l'ocupabilitat en aquest sector en auge, ha donat inici a una sèrie d'accions que intenta conjuminar centres educatius de la comarca amb les diferents empreses del territori a fi d'establir un pla d'acció que promoga el contacte dels escolars amb el món marítim any rere any, generant curiositat per aquest sector amb gran potencial d'ocupabilitat.

La jornada del 4 de juny els alumnes del centre d'educació especial Raquel Payà de Dénia van realitzar la primera activitat programada que compondrà l'experiència pilot “Setmana Blava”, a la qual s'espera que prompte s'acullen altres centres de la comarca.

En aquest centre en concret, es duu a terme un programa formatiu de qualificació bàsica d'hostaleria, convertint-se en una oportunitat perfecta perquè els seus alumnes coneguen de primera mà un sector on poder desenvolupar-se professionalment.

Cal destacar la col·laboració de Marina de Dénia, que va cedir de manera desinteressada una passarel·la per a facilitar l'accés a l'embarcació de l'alumnat amb mobilitat reduïda que, seguint un principi d'inclusió i no discriminació, també van participar en l'activitat.

L'experiència pilot amb el centre educatiu finalitzarà dimarts que ve 11 de juny amb l'última activitat programada.

Este Website utiliza cookies y/o tecnologías similares estrictamente necesarias para que el usuario obtenga una correcta navegación por el Website..

ACEPTAR
Aviso de cookies
caValencià