Directori de Formació i Serveis

EmbarcacionesRecreo200

En aquest apartat es pot consultar el Directori d'empreses/entitats Formatives existents que ofereixen formació, tant reglada com no reglada, a la Marina Alta l'objectiu de la qual és exposar de forma unificada tota la formació disponible a la comarca a nivell nàutic. Es tracta de la informació relativa a la formació en esports nàutics, titulacions sobre embarcacions professionals i d'esbarjo, així com el seu manteniment i reparació o formació transversal .

Les dades es poden consultar classificades en funció de les categories nomenades anteriorment i els seus corresponents subcategories mitjançant diferents filtres avançats.

Al realitzar una recerca, la web detalla en últim terme les dades de contacte de l'empresa o empreses que impartixen la dita formació.

FormacionTransversal

Transversal

Formació contínua i ocupacional orientada al sector nàutic com a atenció al públic, idiomes o serveis a bord.

NOTA: Aquest directori està elaborat segons les dades proporcionades per les empreses per a posar-los a la disposició dels usuaris o en defecte d'això, segons les dades de les pàgines web que les empreses posen a la disposició d'aquests, si volguera modificar qualsevol dada o donar-se de baixa, per favor faça la sol·licitud via Formulari de Contacte

Prestes Serveis i/o Formació en el Sector Nàutic i no estàs en la nostra web ?

Directori formació serveis Punt Nautic Creama

Este Website utiliza cookies y/o tecnologías similares estrictamente necesarias para que el usuario obtenga una correcta navegación por el Website..

ACEPTAR
Aviso de cookies
caValencià