Informació sobre Ajudes i Subvencions

Información ayudas subvenciones emprender náutica

Ajudes i subvencions per a emprendre en la nàutica

En aquesta pàgina, hi ha un ventall d'informació sobre ajudes i subvencions per a emprendre en la nàutica. Volem orientar-te i ajudar-te a trobar de manera simple i ràpida les ajudes i subvencions que necessites per a emprendre una activitat en el sector. Així, podràs trobar uns cercadors d'ajudes i subvencions que et poden ser d'utilitat per al teu projecte nàutic.

Necessitem ajudes i subvencions per a començar una activitat empresarial.

Començar una activitat empresarial, sembla una tasca àrdua, però quan es fan els primers passos sobre cadascun dels procediments, la tasca resulta més fàcil de realitzar. I sobretot si se sol·licita assessorament, en matèria d'emprenedoria, a les nombroses entitats especialitzades.

Sol·licita assessorament personalitzat en Creama

Un dels inconvenients principals a l'hora de començar en la marxa empresarial és la falta de finançament, que pot resultar una trava important per a desenvolupar un projecte empresarial.

Per sort, existeixen ajudes, per a l'inici de l'activitat, a les quals pot optar, depenent de les necessitats de cada emprenedor. Així, es pot trobar: ajudes a l'autoocupació, a les dones, a joves i a la creació d'empreses innovadores.

Información ayudas subvenciones emprender náutica
Información ayudas subvenciones emprender náutica

– Bonificacions en les cotitzacions.

Per a aturats i inscrits com a demandants d'ocupació en els Serveis Públics d'Ocupació, i així facilitar-los la seua constitució com a treballadors autònoms.

Bonificacions en contractes

 • Informa't sobre les bonificacions a les quals et pots acollir segons les teues necessitats i condicions:

– El Pagament Únic – La Capitalització.

El Pagament Únic o La Capitalització és una ajuda per a la posada en marxa de projectes emprenedors. El seu objectiu és generar autoocupació.

Els requisits necessaris per a obtindre aquest pagament són:

Información ayudas subvenciones emprender náutica

Formulari de sol·licitud Pagament Únic

 • Enllaç per a accedir al model de sol·licitud del Pagament Únic, o La Capitalització.
información ayudas subvenciones punt nautic

– Ajudes al foment de l'ocupació:

Bonificacions en la quota de la seguretat social per contractació en els casos:

 • Interinitat, quan un treballador/a té baixa de paternitat, maternitat o lactància, pot sol·licitar aquesta ajuda que bonifica completament la quota de la seguretat social, per un període mínim d'un mes.
 • Per conciliació familiar, quan haja de cuidar menors de 12 anys o discapacitats dependents, durant 12 mesos, es poden bonificar la quota de la seguretat social si el contracte és l'indefinit el 100%, si és parcial el 50%.
 • A la contractació de familiars, de 2n grau de consanguinitat, i una reducció de 50% els primers 18 mesos.
 • Bonificacions, per contractació en pràctiques.

Ajudes al foment:

 • Enllaç a la pàgina web de LABORA, per a informar-se sobre les ajudes o subvencions obertes.

– Ajudes financeres ICO.

L'ICO ofereix un catàleg de línies de mediació disponibles per a finançar tant projectes d'inversió com necessitats de liquiditat d'autònoms i empreses. Per a la distribució d'aquests productes, l'ICO actua en col·laboració amb les entitats de crèdit adherides a cadascuna de les línies. L'ICO aporta els fons i les entitats són les encarregades de la tramitació, estudi i aprovació de les operacions en les condicions establides en les línies.

Información ayudas subvenciones emprender náutica

Pàgina d'informació per a ajudes financeres ICO.

 • ICO Empreses i Emprenedors /  ICO Garantia SGR/SAECA /  ICO Crèdit Comercial.

Cercadors oficials.

información ayudas subvenciones punt nautic

1- Pàgina nacional ajuda a l'emprenedor.

La Base de dades d'Ajudes i Incentius per a Empreses és una iniciativa de la Direcció General d'Indústria i de la Petita i mitjana empresa, que recull l'esforç de les administracions públiques i els seus organismes per a incentivar, mantindre i desenvolupar l'activitat econòmica i l'emprenedoria. S'alimenta de les convocatòries dels diaris oficials: europeu, estatal, autonòmics, provincials i locals; als quals se suma informació d'organismes oficials que publiciten per altres mitjans.

Es recullen totes les mesures en forma de subvencions, crèdits, incentius fiscals o avals, entre altres. La cerca ofereix aquesta informació amb tres nivells de detall. En un primer nivell s'obté una relació d'ajudes o incentius concordes a la seua cerca. Si ho desitja i selecciona una ajuda en concret, obtindrà una fitxa amb la informació més rellevant. Finalment, podrà accedir al document complet amb informació més detallada i el text de la convocatòria.

 • Sistema Nacional de publicitat de subvencions. Aquest cercador mostra la informació subministrada pels cedents de subvencions.

2- Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològicaemprendimiento ayudas iniciativas empleo autónomo marina alta

Ajudes i subvencions que pots trobar, en la pàgina web de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament rural, referents a la pesca. En aquest enllaç, també podràs trobar informació relacionada amb la pesca, polítiques pesqueres, dades del sector, aqüicultura, pesca recreativa, busseig professional, etc…

Información ayudas subvenciones emprender náutica

Informació sobre pesca.

 • Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica

3- Altres cercadors…

 • Sistema Nacional de publiciemprendimiento ayudas iniciativas empleo autónomo marina altatat de subvencions. Aquest cercador mostra la informació subministrada pels cedents de subvencions.
 •  Informació sobre totes les convocatòries d'ajudes i Información ayudas subvenciones emprender náuticasubvencions en l'àmbit del Ministeri, així com a les ajudes i subvencions específiques de Pesca classificades per temes.
 • Generalitat Valenciana, si buscas una información ayudas y subvencionesayuda para empresas,  para el fomento del empleo. Es un buscador de todas las ayudas y subvenciones a las que puedes acogerte.

 

 • L' IVAJ (Institut Valencià de la joventut), és un organismeo Ayuda subvención ocupación Marina Alta. de la Generalitat Valenciana, que gestiona de forma autònoma un conjunt de programes i actuacions cap a la concessió d'ajudes i subvencions, foment de l'associacionisme.

Este Website utiliza cookies y/o tecnologías similares estrictamente necesarias para que el usuario obtenga una correcta navegación por el Website..

ACEPTAR
Aviso de cookies
caValencià